• مقدمه ای بر بیوتکنولوژی آبزیان

مقدمه ای بر بیوتکنولوژی آبزیان

کدکتاب

1022

موضوع: کشاورزی

نام ناشر: سازمان انتشارات جهاددانشگاهی

نام نویسنده: قاسم عسکری - علی طاهری میر قائد

- شفیق شفیعی - نسیم آگاهی

مترجم: -

فرایند چاپ: -

نوبت چاپ: اول

تیراژ: 1000

شابک: 978-600-102-900-4

سال نشر: 1395

تعداد صفحه: 190

قیمت: 120000 ریال

فصل: بهار

فهرست کتاب

فصل اول: نمو سلول های جنسی و تکامل گنادی / 13

فصل دوم:

تمایز جنسیت / 27

فصل سوم:

تمایز جنسیت در ماهیان / 53

فصل چهارم:

مکانیسم های ژنتیکی غیر معمول در جنسیت آبزیان / 85

فصل پنجم:

عوامل محیطی – تعیین جنسیت / 123

منابع / 155

معرفی کتاب

امروزه مطالعات هدفمندتر در ارتباط با تعیین جنسیت در ماهیان ناشی از

افزایش شدید جمعیت انسان در دو قرن اخیر می باشد.تولید مواد غذایی توسط سیستم های پرورش

آبزیان یکی از راههای پاسخگویی به افزایش نیاز انسان به مواد غذاییبوده و این تولیدات

عمدتاً شامل ماهیان استخوانی می باشد. صید بیش از ظرفیت از اقیانوس ها و اب های فلات

قاره در چند دههگذشته و افزایش تقاضای پروتئین آبزیان باعث ایجاد رویکردی به سمت سیستم

های پرورش ابزیان شده است. بنابراین درک یا شناخت صحیح از زیست شناسی تولید مثل گونه

های وحشی به منظور پرورش ضروری می باشد.بطور کلی در سیستم های پرورشی درک و کنترل تولید

مثل گونه های متفاوت، با نرخ رشد متفاوت یک امری ضروری می باشد.ماهیان به عنوان عضوی

جدایی ناپذیر از اکوسیستم های آبی، با توجه به محدودیت و تخریب زیستگاه آنها به عنوان

شاخصی جهت بررسی بهداشت محیط زیست ما شناخته شده اند.در مواردی که، به نظرمی رسد ظرفیت

تولید مثلی ماهیان کاهش یافته، درک پویایی و ویژگی های تاریخی زندگی جمعیت های طبیعی

آن لازم و ضروری است. بخشی از این شناخت شامل اگاهی از استراتژی هاو مکانیسم های درگیر

در تولید مثل و تعیین جنسیت می باشد

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب

مقدمه ای بر بیوتکنولوژی آبزیان

  • 12,000تومان


برچسب ها: مقدمه ای بر بیوتکنولوژی آبزیان